choisissez Francaiskies Nederlandschoose EnglishDeutch Wählen
 


Overweegt u om zelf uw stukje thuis aan zee te kopen ?

Dan kunnen wij u zeker en vast helpen. Wij bieden een ruim aanbod mobiele chalets, rechtstreeks van de fabrikant. Op deze manier kunnen we u de meest voordelige prijs/kwaliteits verhouding bieden in België.

In grote lijnen kunnen we stellen dat we 2 soorten chalets in projecten plaatsen: de vakantiechalets en de seacottages.


Vakantiechalets.


Vakantiechalets
32㎡ - 40㎡

Voor België zijn we sinds 2005 exclusief verdeler van de Louisiane mobiele vakantiechalets. Modern design gecombineerd met stevige kwaliteit.


Vakantiechalets
32㎡ - 44㎡

Houdt u meer van de klasieke look van een stacaravan? Dan hebben we met het gamma van europa caravans een ruim gamma voor U.


Wintervaste Seacottages met CV.


Seacottage. 42㎡ - 76㎡

Vanwege de vraag naar nog kwalitatievere verblijven hebben we in 2008 beslist ook Seacottages met centrale verwarming te plaatsen. Deze vakantiehuisjes bieden tal van extra voordelen en luxe. Ze worden op maat gemaakt en afgewerkt met alles erop en eraan. Dankzij de vaste aansluiting op gasnet is er geen vorstgevaar meer en kan u het ganse jaar door genieten.


Promoties andere merken


Naast de vakantiechalets en de seacottages bieden wij ook steeds nieuwe en recente stacaravans van andere merken: promoties en eindereeksen kan u vinden op de pagina tweedehands in het groene kader.

Terug naar bovenaan de pagina.