Cookie Policy  
 
choisissez Francaiskies Nederlandschoose EnglishDeutch Wählen
Ligging & Route
 
Onze camping is gelegen op zo'n 300 m van het strand dat je vlot en veilig kunt bereiken via de voetgangersbrug tegenover onze camping.
Bredene aan Zee ligt op zo'n 7 tal km van Oostende en vormt voor u een perfekte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie. Voor kinderen zijn de unieke duinenrijen een schitterende speelplek en hun ouders kunnen er heerlijk zonnen. En als het te warm wordt, is het verkwikkende water dichtbij...

Gezien de centrale ligging van Bredene aan de kustlijn, is dit tevens een ideale uitvalsbasis voor een daguitstap naar de nabijgelegen kustplaatsen, Plopsaland of het historische Brugge.
De camping vormt tevens het startpunt voor diverse bewegwijzerde onvergetelijke wandeltochten.

 

Nieuw:

plan uw wandelingen aan de hand van het handige en alom gekende knopennetwerk met deze handige website. >>>

Route

 


Grotere kaart weergeven

Met de wagen
U neemt de E40 Richting Kust, in Jabbeke volgt u de A10 richting Oostende.
Bij het binnen rijden van Oostende draait u aan het Kennedy-rondpunt rechts mee richting Blankenberge- Knokke (N34). Aangekomen in Bredene slaat u bij de eerste lichten rechtsaf en daarna direct de eerste straat links (Kapelstraat), die u volgt tot u het meeting centrum "Staf Versluys" aan uw linkerkant ziet liggen.

Met de trein-tram
Vanaf het station van Oostende neemt u de tram richting Knokke. De tramhalte Bredene Campings is het dichtstbij. Voor uurregelingen klik hier (website De Lijn)


Cookie Policy